Inici > Planta’m

Planta’m

PLANTA’M  és un programa de sensibilització social dirigit a nens, joves i adults, així com a institucions i empreses amb un elevat contingut de responsabilitat social i ambiental que contribueix en el territori de Catalunya.

Objectius de Planta’m:

Transmetre els valor afegit que aporten els arbres en les nostres vides i en el nostre entorn a nens i nenes dels 5 municipis seleccionats.

Apropar el projecte a les empreses i institucions del territori per tal de que es considerin part fonamental de les seves polítiques de RSC.

Sensibilitzar a la ciutadania en  la lluita contra el canvi climàtic i detectar talent dintre del col·lectiu més jove.

PLANTA’M promou la defensa del canvi climàtic i contribueix a la preservació i plantació dels nostres parcs, jardins i boscos.

Creat i organitzat per VerdVending i Veritas  i amb la direcció tècnica i metodologia de Plant for the Planet, PLANTA’M treballa en dues línies:

1. Les Acadèmies Plant for the Planet

És un programa cultural educatiu sobre sensibilització medi ambiental per a nens i joves dels centres educatius del municipi per vehicular a través de la natura valors com el respecte, la tolerància, l’estima i la solidaritat. Els formadors de Plant-for-the-Planet són els encarregats de conduir la jornada.

Més informació sobre les Acadèmies

2. Jornades obertes

Les Jornades obertes són jornades de sensibilització i formació per a la ciutadania i el teixit empresarial i consta de dues activitats principals:

  • Formació i plantada d’arbres:Durant la jornada es realitzen plantacions guiades dels formadors i monitors de Plant-for-the-Planet i xerrades sobre com i perquè plantem arbres, per sensibilitzar als més joves sobre els efectes del canvi climàtic i la seva defensa.
  • Taller de dibuix “El món que vols”:  per a tots els nens que ho desitgin i que permetre posteriorment interpretar-los per part d’un comitè d’experts i valorar com els nens i nenes de 2 a 15 anys “el món quan siguin grans”.

Coneix més a fons com ho farem