Inici > Blog > Planta’m fa possible una “plantada” de més de 60 arbres al municipi d’Olivella

Planta’m fa possible una “plantada” de més de 60 arbres al municipi d’Olivella

Al marc del projecte PLANTA’M, que va ser presentat en roda de premsa el passat dia 4 de març a l’Ajuntament de Manresa i que es durà a terme durant tot el mes de març en cinc municipis de Catalunya, ha tingut lloc avui, la quarta edició a la localitat d’Olivella.

L’acte, ha comptat amb la presència de les següents autoritats: per part de l’Ajuntament d’Olivella, l’alcaldessa Marta Verdejo i el regidor de Medi Ambient, Josep Maria Bayarri; per part de la Diputació de Barcelona, Jose Luis Herrera.

La plantada ha estat promoguda per Verd Natura i conduïda a través de la metodologia de la Fundació Plant-for-the-Planet, amb l’assistència del conseller delegat de Verd Natura, Jordi Cardoner.

Han participat en aquesta quarta experiència una cinquantena de nens amb les seves famílies i s’han plantat seixanta arbres de fins a cinc varietats autòctones.

Els nens també han pogut participar en un concurs de dibuix sota el lema: “El món que vols” en el que han il·lustrat com els agradaria que fos el món en un futur.

Després de la plantada, com a cada acte, els nens i nenes han esmorzat un Snack (beguda i barreta) cortesia de Veritas.

Factor Energia no s’ha volgut perdre la plantada i ha fet entrega als nens, nenes i adults de bolígrafs, globus, samarretes i gorres per combatre el matí assolellat a Olivella.

En els parlaments, l’alcaldessa d’Olivella ha felicitat la iniciativa i els patrocinadors “que han apostat pel municipi d’Olivella” i ha remarcat que “el que estem plantant és consciència perquè son petites passes per posar en els nens una mirada de futur en el que cuidin el seu planeta”.  “Les petites passes son les que fan avançar. Primer hem de conscienciar-nos”, ha conclòs.

Per la seva banda, Jordi Cardoner ha explicat que “tots hem d’estar d’acord que hem de cuidar un planeta que deixarem als nostres fills” i ha assenyalat que “Falta un bilió d’arbres al món”.