Inici > La nostra metodologia

La nostra metodologia

PLANTA’M segueix la metodologia testada de Plant for the Planet, una iniciativa global de reforestació i sensibilització que actualment ja ha plantat més de 15.000 milions d’arbres a tot el món i ha implicat a més de 100.000 persones en la sensibilització contra el canvi climàtic.

El nostre objectiu és actuar en la defensa del nostre planeta i en contra del canvi climàtic amb un objectiu: deixar de parlar i començar a actuar. Per això treballem en dues vies: a) educació i conscienciació i b) reforestació del nostre entorn.

Concretament, pensem que involucrar als més joves en el projecte és clau pel seu desenvolupament. Per a la major part dels adults, el futur són 20 o 30 anys. Pels nens 70 o 80. Per als majors, és una qüestió teòrica. Pels més joves, de supervivència.

No hi ha res millor que compartir un projecte comú i treballar junts per tenir un compromís de futur.

Comptem amb el suport de diferents institucions del territori que ens ajudaran a mantenir i cuidar els arbres i empreses compromeses que s’adhereixen al moviment.

On podem plantar?

No es tracta només de plantar a qualsevol lloc si volem que el nostre esforç tingui continuïtat. Demanem als propietaris dels terrenys on plantem que els cedeixin per a aquest fi i comptem amb l’ajuda de forestals i manteniment de parcs i jardins per saber on plantar-ho i assegurar el seu manteniment continuat. Així doncs, es converteix en una acció de futur.

Què podem plantar?

Aquesta és una altre qüestió. És important definir bé quin tipus d’arbres plantarem. Han d’adaptar-se a l’entorn i a les condicions climàtiques de la zona. Per això, abans de plantar, també consultem a experts que ens indiquin els millors brots per a cada plantada.

Ho convertim en una festa!

No és només una iniciativa solidària. És un moment per compartir, divertir-se i sensibilitzar. Per això, les nostres plantades son educatives però també divertides. Treballem perquè totes les persones que vinguin s’ho passin bé, aprenguin i per a què les nostres campanyes tinguin prou difusió per transmetre aquests valors a molta més gent.