Inici > L’Acadèmia Plant for the Planet

L’Acadèmia Plant for the Planet

Com a part del nostre projecte educatiu, Planta’m crearà acadèmies de formació per a nens i adolescents amb l’objectiu que tinguin les eines per defensar el nostre futur comú i difondre el missatge.

S’oferiran dues Acadèmies, la primera de 9 a 13 anys i la segona de joves entre 14 i 18 on es treballen diferents mòduls de continguts:

 1. Introducció. Xerrada sobre el que implica el canvi climàtic
 2. La Crisis del Clima: debat sobre la justícia climàtica
 3. Retòrica i estil: aprendre a donar breus xerrades per tal de saber transmetre el teu missatge i concretament sobre el canvi climàtic.
 4. Sembrant: els ensenyem de la mà d’un expert com plantar perquè sàpiguen fer-ho bé en un futur.
 5. Cafè del món. Iniciatives per implicar més gent: durant l’acadèmia també es treballarà en equips noves idees per ajudar a difondre el missatge i implicar cada dia a més persones en la nostra iniciativa. Com més gent millor!
 6. Treball en grup per escoles: les idees extretes es treballaran en grups per escoles per tal de proposar projectes específics i un pla d’acció concret.
 7. La primera xerrada: al final de la jornada, es convidarà a un grup d’adults, com més ampli millor a qui es presentaran aquests projectes i perquè exposin el que han après durant l’acadèmia.

Pròximes Acadèmies

 • MANRESA. Dijous, 7 de març
 • OLIVELLA. Dijous, 14 de març
 • MOLLET DEL VALLÈS. Divendres, 15 de març
 • SANT SADURNÍ D’ANOIA. Dijous, 21 de març
 • GURB. Divendres, 22 de març